سمعک وایرلس
سمعک وایرلس چیست؟
سمعک وایرلس در واقع نوع پیشرفته ای از نسل سمعک هوشمند است که همانطور که از اسم آن مشخص است، مجهز به تکنولوژی وایرلس یا بی سیم می باشد. در واقع تکنولوژی وایرلس باعث می شود ارتباط هر دو سمعک موجود بر روی گوش، بدون وجود هیچ گونه سیمی برقرار شود. در اصل شنوایی دو گوشی کمک میکند تا فرد با شنوایی طبیعی بتواند از وجود هر دو گوش خود بهره حداکثری را ببرد. در این نمونه سمعک های موجود بر روی دو گوش با همدیگر ارتباط برقرار کرده و اطلاعات خود را به اشتراک می گذارند. این ارتباط بی سیم کمک میکند تا میزان رضایت از سمعک هوشمند وایرلس بسیار بالا برود. امروزه اکثر برندهای موفق ساخت سمعک اقدام به ساخت این مدل از سمعک ها میکنند و همین امر باعث میشود تا طیف گسترده ای از مدل های متنوع سمعک های بلوتوث دار وجود داشته باشد.
در اصل رده ای از مدل های سمعک دیجیتال که امکان اتصال به اپلیکیشن گوشی تلفن همراه را دارند تا بیمار بتواند به راحتی با موبایل خود صدای سمعک هارا کم و زیاد کند، از میزان باتری سمعک خود مطلع شود و صدا هارا زیر و بم کند، همچنین سمعک های بلوتوث دار امکان استریمینگ صدا توسط بلوتوث و با واسطه گردنی یا جیبی را دارند و بیماران میتوانند با سمعک خود مکالمات را مدیریت و فایل های صوتی خود را گوش بدهند. برای اطلاع از مدل ها و قیمت های سمعک وایرلس و مشاوره مستقیم و رایگان متخصص تماس بگیرید.
انواع سمعک وایرلس
سمعک های بیسیم علاوه بر اینکه نقش اول و اساسی خود که همان تقویت شنیداری و کمک به درمان کم شنوایی است را ایفا میکنند می توانند از طریق دستگاه های دیگر و یا حتی نرم افزارهای موبایلی تنظیم نیز و کنترل شوند. در ادامه این مطلب به بررسی انواع سمعک wireless خواهیم پرداخت.
سمعک بلوتوث دار
در این سمعک ها قطعه ای وجود دارد که آنها را مجهز به تکنولوژی بلوتوث میکند. این سیستم بلوتوث که در این سمعک ها تعبیه شده است، دقیقا شبیه به دیگر وسایل بلوتوث دار مانند تلفن های همراه و… عمل میکند. با بهره گیری از این ویژگی به سادگی می توانید انتقال صدا را از هر وسیله ی بلوتوث دار دیگری دریافت کنید. به این صورت که با اتصال سمعک با وسیله بلوتوث دار دیگر، به سادگی امکان شنیدن صدای آن وسیله به صورت مستقیم را دارید. به طور مثال این تکنولوژی کمک میکند که به سادگی از تلفن همراه خود استفاده کنید. با آن موزیک گوش داده و یا به تماس های تلفنی خود پاسخ دهید و سمعک وایرلس شما دقیقا شبیه به یک هندفری عمل می کند. برای بهره گیری از این مدل از سمعک ها کار سختی برای انجام دادن پیش روی شما نیست و کافیست که تنها بلوتوث وسیله مدنظر روشن باشد. بدیهی است که برای اولین باری که میخواهید از سمعکتان با یک دستگاه بلوتوث دار خاص استفاده کنید نیاز به شناسایی دستگاه و جفت شدن سمعک با دستگاه (Pair)، دارید. اما در برای دفعات بعدی نیازی به جفت شدن نیست و با روشن کردن بلوتوث این اتصال ایجاد می شود.
سمعک وایرلس با فرکانس بالا
همانطور که از اسم این مدل از سمعک وایرلس نیز قابل پیشبینی است، در این سمعک ها ارتباط از طریق فرکانس بالا (High Frequency)، صورت می گیرد و بیشر برای استفاده از نرم افزار موبایلی کاربرد دارد. لازم به ذکر است که در این سیستم انتقال صدا صورت نمی گیرد و تنها می توان از این طریق صدای سمعک را زیاد یا کم کرد. اغلب شرکت های بزرگ و مطرح تولید کننده سمعک در دنیا از این فناوری در سمعک هایشان استفاده می کنند. همچنین باید بدانید که نسل قدیمی تر سمعک ها این توانایی را ندارند و سمعک های جدید مجهز به این تکنولوژی هستند.
قیمت سمعک وایرلس
سمعک وایرلس نیز مانند سمعک دیجیتال و اناوگ دارای قیمت های متعددی می باشد. این سمعک ها که از نسل دوم سمعک های فوق هوشمند دیجیتال می باشند دارای بالاترین قیمت در بین سمعک های دیجیتال می باشند. قیمت بالای انها متناسب با کارایی بالای انهاست. قیمت سمعک وایرلس برندهای مختلف باهم متفاوت است و هم چنین تعداد باند و کانال نیز بر قیمت تاثیر دارد. برای خرید سمعک وایرلس با ما در تماس باشید.
به صورت کلی می توان بعضی از ویژگی های مهم سمعک وایرلس را در موارد زیر خلاصه کرد:
- پردازش دو گوشی
- ردیابی اتوماتیک سیگنال گفتاری
- قابلیت ارتباط با وسایل جانبی شنیداری
- قابلیت تنظیم بوسیله کامپیوتر
- صدای طبیعی
- افزایش درک گفتار
- قابلیت برقراری ارتباط همزمان بین دو سمعک
- تنظیم اتوماتیک تقویت صدا در محیط های مختلف
- افزایش نسبت سیگنال به نویز
پردازش دو گوشی
پردازش دو گوشی را می توان مهم ترین مزیت سمعک های وایرلس دانست. انسان برای مکان یابی و یافتن جهت منبع صوت در محیط نیاز به اطلاعات همه جانبه از همه جهات محیط اکوستیکی خود دارد. این اطلاعات در سطح بالاتر مناطق شنوایی باهم ترکیب می شوند و مغز با توجه به این اطلاعات می تواند محل منبع صوتی را تشخیص دهد. فردی که دچار کاهش شنوایی باشد ممکن است از این خصوصیت دستگاه شنوایی محروم باشد. سمع دوگوشی بدون وایرلس باعث می شود تا اطلاعات هر سمعک به صورت مجزا به گوش برسد و ممکن است این اطلاعات باهم تداخل نمایند.
مزایای پردازش دو گوشی
- درک بهتر سیگنال گفتار
- وضوح بیش تر سیگنال گفتار
- مکان یابی بهتر و دقیق تر منبع صوت
- بالا رفتن میزان رضایت مندی بیمار از سمعک
- احساس شنیدن صدای طبیعی توسط بیمار